Om

OM GABRIELLA

Kreativiteten är livsviktig för mig och har varit det hela livet även om jag inte alltid förstått det. I dag gör jag medvetna val för att den ska få tillräckligt stor plats. För mig finns den framförallt i skrivandet, därför skriver jag och erbjuder mitt skrivande till andra. Därför inspirerar jag till kreativitet, med skrivandet som verktyg.


OM ATT LYSSNA

I skrivandet måste även lyssnandet finnas, till världen runt omkring och till våra mottagare. Där finns även lyssnandet inåt, efter vår egen känsla, vår röst. Lyssnandet inåt behöver vi även för att kunna leva ett gott liv. Genom åren har jag inte alltid lyssnat till mitt hjärta. Numera försöker jag göra det i allt, alltid. Därför är jag här nu, på egen hand, med eget företag. Samtidigt är jag tillsammans, med kunder och samarbetspartners, som jag får lyssna till och som lyssnar till mig.


ORDLYCKAN

För mig är ord lycka. Något behöver sägas, skrivas, på något sätt kommuniceras och de rätta orden ska landa, i rätt ordning, för att nå fram till den som behöver ta emot dem. Inget slår känslan när det flyter, när ingenting stör och det som behöver sägas blir sagt. Svårt att uppnå, men jag gillar utmaningen. Antar den gärna som skribent tillsammans med den som behöver min hjälp, eller som kreativ inspiratör för den som själv vill skriva.


Ordlyckan är magisk för mig, precis som kreativiteten och inspirationen. Utan dem inget, tillsammans allt. Energin kommer, glädjen och den totala tilliten till att allt är möjligt - allt vi drömmer och allt vi längtar.


I mitt semesterprat i lokala radion sommaren 2017 berättar jag mer om det livsviktiga lyssnandet, kreativiteten och skrivandets magi.


ordlycka

Gabriella Röschmann
Kontakt:


E-mail: gabriella@ordlycka.se

Telefon: 070-243 98 98

www.ordlycka.se

Copyright @ 2017 Ordlycka Gabriella Röschmann. All Rights Reserved.