Om

OM GABRIELLA

Kreativiteten är livsviktig för mig och har varit det hela livet även om jag inte alltid förstått det. I dag gör jag medvetna val för att den ska få tillräckligt stor plats. För mig finns den framförallt i skrivandet, därför skriver jag och erbjuder mitt skrivande till andra. Därför inspirerar jag till kreativitet, med skrivandet som verktyg.


OM ORDLYCKAN

För mig är ord lycka. Något behöver sägas, skrivas, på något sätt kommuniceras och de rätta orden ska landa, i rätt ordning, för att nå fram till den som behöver ta emot dem. Inget slår känslan när det flyter, när ingenting stör och det som behöver sägas blir sagt. Svårt att uppnå, men jag gillar utmaningen. Antar den gärna som skribent tillsammans med den som behöver min hjälp, eller som kreativ inspiratör för den som själv vill skriva.


Ordlyckan är magisk för mig, precis som kreativiteten och inspirationen. Utan dem inget, tillsammans allt. Energin kommer, glädjen och den totala tilliten till att allt är möjligt - allt vi drömmer och allt vi längtar.


Kontakt:


E-mail: gabriella@ordlycka.se

Telefon: 070-243 98 98

www.ordlycka.se


ordlycka

Gabriella RöschmannCopyright @ 2017 Ordlycka Gabriella Röschmann. All Rights Reserved.